Over Ük Wear

Hallo! Ik ben Annelies, mama van vier geweldige kinderen en eigenaaresse van Ük Wear.

Na de komst van mijn vierde kindje voelde ik de nood om mijn creativiteit ergens te uiten. Vroeger zag ik mijn mama wel eens achter de naaimachine en was hier wel in geïntresseerd. Ook mijn buurvrouw  is een kei in naaien.  Bij haar heb ik de naaimicrobe opgedaan. Bij mijn buurvrouw en hier en daar een cursus leerde ik de kneepjes van het vak. Wat begon als een fijne hobby groeide, geheel onverwachts, toch uit naar iets groters. Ik kwam erachter dat er vraag was naar vrolijke originele kinderkleding en cadeautjes.

Winkel Uk Wear Mechelen | Ük WearAnnelies | Ük Wear

Na een aantal brainstromsessies heb ik de stap gezet naar een eigen merk: Ük Wear. Ik vind het zalig om achter mijn naaimachine mooie dingen te creeëren en iedere dag iets nieuws bij te leren. Met ük wear probeer ik ook mijn steentje bij te dragen aan het milieu door zoveel mogelijk met biologische stoffen (standaard 100 OEKO-TEX) te werken. 

Met vier proefkonijnen thuis kan ik gemakkelijk testen welke patronen goed passen, welke stoffen mooi blijven en vooral confortabel zitten. Ze zijn ook de beste fotomodellen om een nieuw ontwerp te showen. Gelukkig kan ik ze nog betalen met liefde en snoep. ;-)

Met Ük Wear (hippe kleding voor lieve ukjes) wil ik mensen blij maken. Ik vind het geweldig om het ideale gepersonalisserde cadeau te maken of om een kindje te zien rondlopen in één van mijn vrolijke creaties. Bij elke bestelling wordt hier dan ook een vreugde dansje gemaakt. Hopelijk kan ik jou ook snel blij maken met een uniek item van Ük Wear!

© 2017 - 2023 Ük Wear | Handgemaakte kinderkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel